Tevékenységek

Cégünk szolgáltatásaiTársasházak napi takarítási feladatait biztonsági adatlappal rendelkező Kiehl tisztítószerekkel és minőségi takarító eszközökkel végezzük. Feladataink között szerepel a lépcsőház felsöprése és felmosása, korlátok letörlése, utcai járda, kerti út vagy udvar felsöprése, felvonó, kukatároló kitakarítása, valamint portörlés, kilincsek, kapcsolók, bejárati kapu üvegfelületének áttörlése. A bejáratnál lévő lábtörlők tisztításáról sem feledkezünk meg, hiszen az rengeteg koszt megfog, amit nem hordanak tovább a lépcsőházba. Amennyiben a lakóközösség igényli, a teremgarázst felsöpörjük vagy összeporszívózzuk, ellenőrizzük és szükség esetén cseréljük az izzókat, fénycsöveket. 
Az általunk takarított épületeknél javasoljuk a tulajdonosoknak a hagyományos izzók LED égőkre való cseréjét, mert keveset fogyasztanak, élettartamuk akár tízszer-hússzor is hosszabb, mint a hagyományos izzók élettartama, jól bírják a folyamatos le- és felkapcsolgatást.

Külön megállapodás alapján vállaljuk a kommunális és szelektív kukák előkészítését az ürítéshez, majd az ürítés utáni helyrerakásukat. 

Nagytakarítás: a napi takarítás alkalmával nem elérhető területek megtisztítása, ablakok, ajtók lemosása, pókhálók eltávolítása, pincefolyosók porszívózása, lámpaburák lemosása, fal leporolása. Nagytakarítási munkákat vállalunk alkalmi és rendszeres megbízás keretén belül, a napi takarítástól függetlenül is.

Alaptisztítás:
a takarítás egy speciális formája, a padlóburkolat gépi és kézi súrolását, fúgatisztítást tartalmaz, a művelet után a burkolat szükség esetén speciális védőréteggel is ellátható.

Teremgarázs gépi takarítása:
időnként szükséges a garázsban is az alapos takarítás, ilyenkor az összes autónak el kell hagynia a garázst, és darabos szemét összeszedése, seprés után súrológéppel és vízszívóval állunk neki a munkának. ilyen takarítás alkalmával a teljes felületet megtisztítjuk az olajos szennyeződésektől, vízkőtől, guminyomoktól és a folyamatosan lerakódott makacs szennyeződésektől. Ezt a munkát egybe szoktuk kötni a garázs komplett nagytakarításával, amely pókhálók eltávolítását, ajtók, ablakok, szellőzőrostélyok, csövek lemosását is tartalmazza.

Márványcsiszolás: a karcos, elpiszkolódott márvány és mészkő felületeket újszerűvé lehet tenni csiszolással, rendkívül időigényes munka, de az eredmény önmagáért beszél.

Ablaktisztítás: akár lépcsőházi, akár lakásán belüli ablakok megtisztítása a feladat, ránk számíthat. Ablaktisztítás alkalmával az ablakkeretek, ablaktokok is lemosásra kerülnek, amennyiben van, akkor a redőnyök, rácsok sem maradhatnak ki. A munka elején a függönyöket levesszük, majd a munka végeztével azokat tisztán rakjuk fel. Ablaktisztítás alkalmával minden esetben felajánljuk a lakásban lévő belső ajtók lemosását is, ez is létrázást igénylő feladat. 

Kerti munkák: rendszeres vagy alkalmi jelleggel vállaljuk társasházak és családi házak, nyaralók kertjében a fűnyírást, kaszálást, lehullott levelek összegereblyézését. A nagyobb kerti munkákat nem tudjuk elvállalni, a takarítás és a kertészet két külön szakma, mi a a takarításban vagyunk jártasak.

Referenciáink